When the rain has passed

whitney sander briardhouse 03 When the rain has passed

A look back at Architects Whitney Sanders Briard House

Now that the rain is gone (for awhile, anyway) we are back on track. The prefabricated shell was completed six weeks ago, and the erection of Green Sandwich Technology panels, and rough framing inside, has filled up the time since.

These images show the green sandwich being installed. It’s an amaziung material: able to create tall buildings at a single bound… it almost arrivces with a cape. These panels are 28 feet tall, and were erected in ten days. The material also allows for on-site changes. For instance, this week we will add and subtract: literally. I will direct our installer to cut a bit here, add a bit there, to sculpt, quite literally, a 28-foot tall sculpture. What I am trying to do, recalling our original model:

whitney sander briardhouse 02 When the rain has passed

Continue Reading / See Additional Photos

G Living1
Find us on Google+